Soooooooft helg....

Den här helgen har bokstavligen sniglat sig fram och jag har bara sovit, sovit och sovit. Ikväll ska jag se en av mina favoritfilmer, "The nightmare before Christmas", Jag ÄLSKAR den. Jag gillar filmer som är lite skumma. Jag ÄLSKADE också "Coraline och spegelns hemlighet". Jag har läst boken, men filmen var ännu bättre. Fast boken är läskigare. Förra helgen var jag och en kompis på grönan och åkte INSANE!!!!!!!!
Det var verkligen Insane; vi satt uppochner i den värsta backen med folk som vägde ganska mycket. Vi åkte den 2 gånger. Sen åkte vi Jetline 10 gånger. Vi sprang mellan Insane, Jetline, Extreme (fast den vågade jag inte åka), Jetline, Jetline, Jetline och Insane! Jaaa, Insane asså; Ska man sätta betyg?

Snurrighet: 4/5
snabbhet: 5/5
Rolighet: 6/5!!!!!!!!!!
Slutsats: Insane är det galnaste, men också roligaste, jag någonsin åkt. 

Vi käkade också massa popcorn och försökte på ett chokladhjul, men ni vet hur det är; man vinner inte alltid.
Idag har jag sovit och spelat sims 3. Vi ska äta nu men jag avslutar inlägget med en bild på det hela!


Jag skriver snart om inte en meteor träffar mig i huvudet
//Friffe

Godentag!

Hehe, lite felstavat där i början....

Jag vaknade ganska sent i morse och smög runt till olika sängar tills mamma ställde mig mot vägen och körde upp mig. Sen åt jag frukost, typ fil utan smak. Jag sprang till bussen. Till mat fick vi nån mysko fisk, men den var okej. Jag hängde lite hos en kompis tills jag var tvungen att åka tillbaka till skolan för utvecklingssamtal. Sen har jag slappat, läst KP och läst lite harry potter. Till kvällsmat käkade jag pasta med vit köttfärs. Nu ska jag spela lite sims och sen ska jag läsa lite till.

En fett vanlig dag idag - jag vet

//Friffe

Välkommen till "THE BLOG"

Hallojsan och välkomna till MIN blogg. (bara min, mohahahaha)
Jag älskar att vara glad, att bara känna glädjen spritta i kroppen, att vilja hoppa upp det högsta man kan och sen landa på jorden igen.
Jag har väldigt tråkigt men igår såg jag "En shoppaholics bekännelser"/"The confessions of a shopaholic"
Den var superbraaaa! Jag gillade verkligen Isla Fisher, hon spelar jättebra. Jag vill inte avslöja någonting så jag skriver inget. Se den filmen, men glöm inte att inte läsa på baksidan. :p
Man tycker verkligen synd om henne vissa gånger, Alltså Isla Fisher/Rebecca.
kom ihåg att inte ta nån skit och ha det gött
//Friffe


RSS 2.0