Foki vann

Foki blev årets blogg 2009! Alla vet såklart men jag ville bara understryka att jag tyckte det var helt rätt.
Idag var jag i stan och repeterade en teater grej. Hoppas alla har en långsam och soft söndag. Jag känner mig inte helt pigg på att gå till skolan imorgon, men om en vecka är det ju höstlov!
Hugs Friffe

Upp......

Jag och Carro var och såg "Upp" i fredags. Den var väldigt bra och rolig. Vi såg den i 3D och hade jättetöntiga glasögon på oss :D Fast det hade ju alla så det var ganska okej. Vi käkade på Donken före och jag tog en BigMac. De är jättegoda och det var typ första gången på jättelänge jag åt snabbmat. Vi fick lite tajt om tid. Idag slappade jag och sov till kl.12. SEn såg jag, sara, mamma, pappa och morfar "Seventeen again". Zac Efron spelade fettbra.

Nu är det klart! Min header blir klar till jul. Jag vet, det är typ en evighet. Men det kommer bli en sjuktbra header sen.

Profile picture Den här har Carro ritat. Fettsnygg!
Love you all!
Hugs Friffe

gaaahhhh.... läxförhör och SO läxa (Plus svenska i övermorgon)

Plus språk på Fredag och en till SO-läxa på fredag!

SUCK.....

Jag får göra en header i helgen; jag hinner inte nu. Min dag var väldigt stressig.

Jag vaknade halv åtta och åt frukost. Vi började fem över halv 10 idag för att lärarna hade något mysko möte. Vi började på morgonen med NO. Vår lärare gav oss glatt med läxor tills på tisdag (om en vecka). Det kommer bli jobbigt. Sen hade vi gympa. Johan tvingade oss springa runt trekanten. Sen hade jag elevrådsmöte över hela lunch-rasten så jag hann varken duscha efter gympan eller äta lunch. Efter det hade vi svenska och då fick vi läxa tills på torsdag (Om två dagar). Sen hade vi slöjd. Jag och Agnes roade oss med att skratta åt mina missbildade gubbar. Sen hade vi teater. Jag var as-hungrig. Jag käkade en macka och sen kom jag ihåg att jag glömt engelska boken så sen när jag åkte hem ringde jag Agnes och tvingade henne att läsa så jag kunde skriva upp allt. Nu är jag dö hungrig och måste plugga.

Kramar Friffe

En header.....


Det är svårt att göra en header. Vill ha hjälp. Det är klurigt att hitta snygga bilder och koda. Jag har aldrig varit så bra på det där.

Fredagen var rolig. Jobbigt men kul. I Lördags var jag med Tove och vi sov över sen. Det var skitkul och vi såg en film som heter hocos-pokus. Den var rolig men suuuper gammal. Vi vaknade nästa morgon av att Sara *hrm, hrm* väckte oss med skrikkonsert.

Just ätit Ben and Jerries "cookie dough" den är så himla god.

AHHH MAMMA KOMMER OCH DÖDAR MIG!
//Stressad Friffe 

Onsdag

Tråkig rubrik.
Jag känner mig väldigt fantasilös och tråkig idag. Såhär kunde tex ett samtal se ut:
- Hej (jag)
- Hej, hur mår du?(Agnes)
- Sådär (jag)
- ok.... Vilka ämnen har vi idag? (Agnes)
- Vet inte (jag) 

Det var mycket roligare när Idol gick på vardagar. Vi hade fotboll i måndags. Jag och Agnes släpade oss igenom plågan. Efteråt var vi halvdöa. I tisdags hade vi i alla fall teater. Det var DÖÖÖÖÖÖÖ kul! Se upp alla kartonger, här kommer jag! Det är allt jag säger; resten är hemligt :@

Idag hade vi typ MA på morgonen och vår vikarie sa typ till mig att jag borde börja i sjuan om en vecka. Stor chock. Jag lämnar INTE sexan. Sen hade vi ENG. Det var ganska dött. Vi jobbade typ med djur. Sista kvarten läste jag min HP bok på engelska. Sen hade vi SO. Det var kul. Sen hade vi SV, det var inte kul. Jag gillar inte min lärare i SV. Hon tittar liksom ner på klassen. Vi får inte räcka upp handen på hennes lektioner förrän hon har pratat klart; det tar typ en halvtimme.

Idag fick vi Hamburgare, mums mums!
Vill bara tipsa om bästa bloggen i världen: www.klaruhs.blogg.se
Följer bloggen varje dag, You go girl!
Ses imorgon (och, ja jag orkar inte ha någon bild idag)
//Tråkiga Friffe

Jag vet, jag vet.....

Jag sa att jag skulle skriva mycket men sista temaveckan ni vet, mycket att göra.

Nu är temaveckan slut. Jag kom på andra plats i någon skum gissa-vad-lärarna-bor grej, Agnes vann.

I onsdags såg jag "de tre musketörerna". DEN ÄGDE SÅ HÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FRIDA WESTERDAHL IN MY HEART! Andreas Kundler rockade också hårt. Jag fick också en trumpinne av Leif André i slutet!

Jag har inte kunnat skriva igår för att jag var på LISEBERG! Det var helt sjuuukt kul, inte som Grönan förstås men nästan. Flumeride var väldigt rolig, vi åkte den typ 10 gånger. Balder var väldigt kul men väldigt heeeeemsk också. Vi köpte en bild, det ser ut som om jag typ ska dö eller bajsa på mig. Mamma har typ blivit en ny person; vi fick jättemycket godis och läsk. Jag önskar att ni kunde varit med, Agnes, Klara och Caroline. Ni skulle ha älskat det. 

Det fanns en bergodalbana som loopade och det var 90 graders backe och sånt. Jag vågade inte. Vi hann inte uppskjutet, jag skulle viljat åka den. Hotellet vi bodde på var verkligen jättebra också. Vi åkte också någon grej som mamma älskade som man typ åkte i skogen och fick vatten på sig. Jag blev duschad 2 gånger, det var inte kul. Många tycker att Liseberg suger men det var faktiskt över förväntningarna - lugnt.

På tåget hem läste jag HP 7 på engelska, den är fortfarande väldigt bra. Vi kom hem och jag typ sprang till datorn och kollade vem som åkt ut i Idol. Jag fattar inte att Camilla kom vidare, hon förstörde Hallelujah, min favvolåt. Nu ska jag titta på Robins på datorn.

Hoppas ni haft en skön helg
//Friffe
ps: besök www.klaruhs.blogg.se, hon rockar!
   

RSS 2.0