Har ni tänkt på.....?

Att vi i sverige har det sjukt bra. Att vi typ blir helt förstörda över en finne när död är vardag i afrika?

Tänk på det ni

Dumma mig alltså!

GAAAHH! Nu har det typ gått en vecka till utan att jag skrivit. Aja, det hjälper inte att gråta över spilld cola :D
Hela veckan har jag farit hit och dit som ett kanonskott. Gitarr, karate, HJÄLP vi har spanskaläxa till i morgon, teater, karate, AHHHH vi har SO tills i morgon, karate och mer läxor. Suck; jag stönar och ojar mig bara jag tänker på det. I förrgår (fredag) trodde jag att jag äntligen kunde ta det lugnt och sova hur länge jag ville morgonen därpå. Det visar sig när jag firar min glädje inför mamma och morfar att det inte stämmer. Vi ska åka in och köpa musikgrejer till gitarren och gå på national museum. Actually, I'm crying!

Morgon:
8.15 Frida vaknar och går ner till frukost. Förbannar allt i världen för att hon inte sovit längre.
8.30 Frida skriker till in mamma att fixa frukost. Mamma blir sur.
8.45 Frida hoppar över frukost och går och spelar sims 3.

12.00 Frida och morfar äter lunch; potatis och köttbullar.
12.30 Frida och morfar åker in till stan.

Det var faktiskt roligt. Vi såg jättefina tavlor och jag köpte en capo. Det är en sån grej till gitarren som man använder för att man ska ställa in det så det låter bra när man sjunger. (Jag är helt outstanding, alltså; så pedagogisk). Sen när vi kom hem såg vi film. Jag vaknade kl.9.15 på söndagen. jag ringde min kompis kl. 10.00. Vi åkte och shoppade. Jag shoppade en rosa klänning på Gina Tricot och lite strumpor och typ mamma grejer på lindex och två tröjor på Bik Bok. Jag var också och tittade på ett PS3 till min förtjusande lillasyster i julklapp ( jag vet, är sååååå tidigt ute). När vi kom hem satt jag med gitarren lite och sedan åt jag kyckling wok. Det var ganska gott, plus att jag fick äta med kinapinnar; jag älskar att äta med kinapinnar. Nu ska jag berätta något fantastiskt. JAG SKA ÅKA TILL LISEBERG PÅ LÖRDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det ÄGER! Det kan såklart inte tävla med grönan men herregud det är ju ändå ett tivoli. I LOVE IT! Det är så himla bäst. Jag ska åka balder tills jag spyr och FLUMERIDE! Utvärdering av Liseberg kommer.
Snart kommer mina föräldrar och förstör blogginlägget, bäst att sluta medans glöden ännu lever :D
Vi hörs i veckan, jag LOVAR
Hugs Friffe


Ut......ar......bet.....ad

Jag känner mig sjukt trött. I går var jag ju och såg "Prinsessa". Den ÄGDE brallorna av mig! Den var så himla himla himla himla himla himla himla himla himla bra!!!!!! Den handlade om en tjej som hette Maja som träffar Erica, som spelar in dramafilmer. Erica vill göra en dramafilm om Majas liv som handlar om att kämpa. Maja vill nämligen mest av allt i hela världen bli skådespelare, men hon ser inte ut som skådespelare "ska" göra. Genom Erica blir Maja kallad till en inspelning i stockholm. Maja tror att allt är för bra för att vara sant, och det ligger faktiskt något i vad hon tror.

Den var jätte fin och alla skådespelare i filmen var jättebra. Man grät ibland. Jag är jättetrött för att efter filmen sov jag och en kompis över och vi låg och prata till typ 1. Det låter inte så hemskt men jag vaknade ganska tidigt i morse, såååå........ Jag är helt död.

pappa flåsar i nacken; jag måste sluta skriva. Kom ihåg att se "Prinsessa" :D

Vi hörs!
//Friffe

 

Jaaa Måndag.... *svosch* Jaaa FREDAG!

Förlåt för att jag inte skrivit så mycket i veckan. Det beror på två anledningar.

1. Ni vet popcornen för två inlägg sen? Jag FICK aldrig popcorn :(
2. Jag har haft så sjukt mycket läxor i veckan! Kan nån kolla om det är lag på att alla lärare i hela landet ska dränka eleverna i läxor v.... 38? (Jösses, jag vet inte ens vilken vecka det är!)
3. Ett skadat ben kan bidra

Nu sitter jag och kollar på Idol. Det är verkligen sköööönt att det är fredag. I morgon ska jag se filmen "Prinsessa" på bio. Den verkar suuuuuperbra.

Idag fick jag mina popcorn :D De var goda och bra saltade. Jag satt med gittaren i knäet för bara några sekunder sen, och spelade min favorit låt "Behind these hazel eyes" med Kelly Clarkson. Nu håller jag på och läsa Harry Potter och fenixorden. Filmen var en katastrof; såg ni dementorerna? Boken är ialla fall bra :p

Hoppas ni får en soft, skön, superduper helg.

Vi hörs snart!
//Friffe
ps. Besök www.snyggareblogg.se om ni vill ha tipps på snyggare blogg. Fast det hörs nog på namnet .ds



Skadat knä


Jag har skadat knäet. Ordentligt. Så här gick det till:
Vi hade gympa och spelade Ultimate frisbee (idiotisk sport, ska aldrig spela igen.) En kille i min klass hängde på ett fotbollsmål och gungade på nätet. Jag stod bakom och helt plötsligt träffade hans stenhårdagympasko mitt knä. Jag sjönk ihop i en halvliggande ställning och skrek: AJ! Den här killen (om du läser detta kan du ju faktiskt be om ursäkt imorgon även fast det inte va ditt fel.) Han brydde sig inte och fortsatte bara gunga. Jag fick smällen på ett jätteömt ställe så jag fick nån bandagegrej av skolsyster och haltade runt hela dagen. Vi fick tillbaka stödprovet idag; det gick jättebra 36/36!
Hoppas knäet i bättre i morgon.
Hugs Friffe


Fredag, can you feel it

Dansar till tonerna av "Heartless" och konstaterar att idag så är det FREDAG!!!!!! Jag ska kolla på Idol, käka massa popcorn, lyssna på bra musik och chatta. Men det får inte bli för sent för jag ska på karateläger imorgon. I dag var vår SO-lärare as schysst; hon släppte oss en timme tidigare. Alla typ blev JÄTTE glada och dunkade i borden o så. Jag är FRISK! Mamma frisläppte mig igår. Idag ska jag kanske se en film. Men jag vet inte, vi har typ inget bra. Här är lite tips på vilka bloggar ni kan besöka om ni inte har nåt o göra.
www.carrolife.blogg.se
www.klaruhs.blogg.se
www.jagarenutomjording.blogg.se

Har ni nåt bra filmtips? Kommentera isåfall, i desperat behov av filmtips. Ikväll får vi äcklig mat. Typ mammas mysko gryta med fullkornsris. Blääää. Hoppas kunna tvinga pappa o göra nåt annat; han gillar inte heller mammas påhitt. 

Såg ni de där killarna på Idol som lurade juryn? Jag ÄLSKADE dom. Dom sopade fullkomligt banan med juryn. Jag såg klippet typ 10 gånger och sen drömde jag om killarna. Jag har sagt det och jag säger det igen: Jag behöver nog Terapi.

Jag skriver snart igen om jag inte äter ihjäl mig på popcorn :p
//Friffe

Flummigt test

Idag är jag sjuk (inte svininfluensan, bara förkyld) så jag surfar runt lite på olika bloggar och hittade ett roligt test.

Ta fram din mobil och gå in på skickat. Räkna ner fem sms och så skriver du svaret på första frågan. skrolla ner fem till och skriv det som står på andra frågan. Sen fortsätter man så. :D

1. Vad skulle du säga om din pojkvän/flickvän var otrogen mot dig?
Nadja nr2?

2.
Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Var det kul?

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
kommer Micki idag?

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Bussarna går dåligt. Jag kommer nog 10 över

5.vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Nä, jag kan inte idag

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Ja

7. Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
Ok

8. Vad vill du höra mest av allt?
Jag är hos Agnes. Jag ska jobba snart.

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Ska vi göra nåt idag?

10. Din romantiska replik?
Vgd?

11. Vad skulle du sga om du blev bestulen?
Jaaa

12.  Vilken är din favvo-mening/ord?
Var är du?

13. Vad älskar du att säga till din pojkvän/flickvän?
Var är du i boken?

14. Vad älskar du att höra från din pv/fv?
Nu regnar det



haha!!! 11 var bäst :p eller 6.
Som sagt, jag är sjuk. Det suger för nu missar jag grejer i skolan. Jag har klinkat lite på gitarren idag och läst förstås.
Jag skriver snart om jag inte dör av svininfluensa (även om jag inte har det)
//Friffe


Tjenamors

Friffe här.
Idag så är det måndag. Jag ser framför mig typ dvärgar som går till skolan i röda mössor när jag hör ordet måndag. Jag behöver nog terapi.

Imorgon startar IDOL! Det tycker jag är jättekul. Jag älskade Kevin Borg och Amanda Jenssen från de förra säsongerna. Jag nynnar fortfarande på "with every bit of me" :D för mer info gå in på http://www.tv4.se/idol

Idag har jag tränat karate, spelat gitarr, gått i skolan (WOW, vilken överraskning), haft tyska (igen), NO och livskunskap. Det var ganska roligt alltsammans.

Nu vill jag bara påminna om att, jag är jättesent ute och jag vet att alla är lite trötta på honom nu, den störste, "The king of pop" Michael Jackson är död. Jag älskade honom, en stor förebild för alla inom musiken och låtar som "Thriller" och "Man in the mirror" kommer alltid jag att komma ihåg. Vilka var dina favoriter med Michael Jackson?

Kom ihåg att titta på idol och ha det gött.
Jag skriver snart om inte min dator pajar.
//Friffe



Lördag igen!!!!

Idag är det lördag. Själva ordet låter liksom gott. Jag vaknade på morgonen av att min kompis som sov över stirrade på mig. Jag kan inte sova när folk stirrar på mig. Vi gick upp och gjorde en frukost servering. Det var jätte najs. Vi åt när vi hade serverat mamma, Sara och mammas kompis. Sen gjorde vi typ ingenting i en timme och frågade bara "vad ska vi göra". Sen gjorde vi lite grejer innan vi åkte iväg och åt SUSHI! Jag ÄLSKAR SUSHI! fast jag gillar bara den råa laxen så jag beställde in så himla mycket rå lax. I veckan så har vi haft ganska kul, gjorde en uppgift om Iliaden och Odysséen (för er oinvigda är det två sagor om en gubbe i gamla grekland). Jag har haft en ganska långsam vecka, har tränat karate, lärt mig lira Halleluja på gitarr, varit på teatern och sovit över med en kompis. Jag hade B-språk, det var kul. Jag läser tyska. Nu ska jag ner och plundra kylen på glass.
Jag skriver snart om inte Micheal Jackson äter upp mig
//Friffe

Thumbnail

RSS 2.0